Röylän ja Bodomin Seudun Omakotiyhdistys

Röylän ja Bodomin Seudun Omakotiyhdistys ry. on perustettu vuonna 1971 ja nykyisin yhdistykseen kuuluu noin 170 kotitaloutta. Omakotiyhdistyksen toiminta-alueeseen kuuluvat Röylän, Perusmäen, Nettaan, Pakankylän, Kunnarlan, Oittaan, Korsbackan, Bodomin, Vihermäen, Viiskorven, Pyölin ja Koskelon kylät.

Omakotiyhdistys toimii yhteistyössä muiden asukasyhdistysten kanssa ja on edustettuna Pohjois-Espoon asukasfoorumeita valmistelevassa työryhmässä.

Pohjois-Espoon asukasfoorumin Facebook -sivut.
Bodominjärven ystävät, Bodom träsks vänner Facebook -sivut.

Yhdistyksemme kuuluu Pro Espoonjoki -yhdistykseen.

Yhdistyksemme alueeseen kuuluu Espoon kuuluisaa järviylänköä luonnonsuojelualueineen, perinteisintä kulttuurimaisemaa kartanoineen ja viljelyksineen, mutkaiset ikivanhat kylätiet Bodominjärven rantamaisemissa ja pohjoisosien metsämaisemissa.

Kylätalomme Röyläntupa on yhdistyksemme aktiivisessa käytössä. Vuokraamme sitä myös juhla- ja kokoontumistiloiksi. Tästä pääset Röyläntuvan vuokraussivustolle.

Röyläntuvan aktiviteetteja:

Maanantaijumppa syys- ja kevätkaudella
Tanssikurssi maanantaisin syys- ja kevätkaudella
Ulkoilutapahtuma maaliskuussa
Kevätiltamat
Siivoustalkoot, roskien keräystalkoot toukokuussa – tule siivoamaan kotikyläsi tienvarsia!
Grilli-ilta
Joulumyyjäiset
Joululauluilta
Joulujuhlat