Frisbeegolfkenttä Pohjois-Espooseen – tule talkoisiin!

Röylän ja Bodomin Seudun Omakotiyhdistys Ry on saanut Leader -rahoitusta Frisbeegolfkentän rakentamiseen.

Kentästä tulee yhdeksänratainen,  ja aloittelemme talkootöitä parhaillaan koko Pohjois-Espoon voimin. Rahoituksen omavastuuosuus on talkootyön osuus. Kenttä tulee olemaan kaikille ilmainen harrastekenttä, jonne erityisesti lapsiperheet, nuoret, eläkeläiset ja kaveriporukat ovat sydämmellisesti tervetulleita.

Kaupungin kuuden hehtaarin virkistysmetsä on sopivasti harvennettu muutama vuosi sitten, mutta se kasvaa täysillä vesaikkoa. Pajut, pihlajat ym. pensaskerroksen kasvillisuus kaadetaan väyläalueelta. Enimmäkseen poistettavat vesat ovat lähteneet kasvuun aiempien hakkuiden kannoista, lisäksi kasvussa on runsaasti kuusia, joita myös poistamme.

Seuraavaksi siistimm

 

 

e risut, ne jätetään paikoilleen lahopuuaitojen muodossa. Jos olet kiinnostunut tekemään lahopuuaitoja kanssamme, tule Röyläntuvalle (Röyläntie 31) torstaina 6. kesäkuuta klo 18.00. Teemme tuolloin yhdessä lahopuuaitoja. Ota mukaan vesuri, jos sellainen löytyy.

5. kesäkuuta, 13. kesäkuuta ja 17. kesäkuuta klo 18.00 Röyläntuvalla on ns. isot talkoot. Talkoissa on tarjolla esimerkiksi lapiohommia: lykätään soraa ja mäntymursketta, mutta myös muuta väylien valmistamista. Yleistä siist

 

imistä, vaikka suurin osa vesakosta on jo raivattu, koritkin ovat silloin luultavasti jo saapuneet. Lyöntipaikkojen pohjustamista ja korien asentamista.

Tervetuloa mukaan! Ilmottautuminen puheenjohtaja@roylabodom.fi

 

talkoolaisia tarvitaan